Vracanie dane z pridanej hodnoty v Česku slovenským občanom - Kontšeková, Zuzana
Výrazné pozitívne zmeny vo vzťahu k slovenským občanom, ktoré prináša novela českého zákona o dani z pridanej hodnoty od 1.4.2000. Nárok na vrátenie zaplatenej dane za nakúpený tovar v ČR. Praktické príklady, vzory tlačív.