Rôzne formy obstarávania HIM a účtovanie lízingu u nájomcu - Jánoš, Daniel
Základné formy obstarania investičného majetku: kúpa v hotovosti, bankový úver, finančný lízing. Ilustračné príklady. Otázka finančnej likvidity a cash flow. Konkrétna lízingová operácia. Analýza účtovných a daňových dôsledkov lízingového vzťahu. Účtovná operácia.