Skladové hospodárstvo - Majorová, Miriam
Ucelený pohľad na skladové hospodárstvo. Vymedzenie pojmu skladové zásoby. Metódy oceňovanie skladových zásob. Účtovanie skladovaných zásob. Inventarizácia skladovaných zásob. Konsignačný sklad. Skladiskové a tovarové záložné listy. Colné sklady.