Na summite v Salzburgu sa opäť diskutovalo o stave regiónu - Filin, Juraj
V júni sa v Salzburgu konal Piaty ekonomický summit strednej a východnej Európy. Ústrednými témami boli udržateľnosť hospodárskeho rastu v tomto regióne, podnikateľské prostredie, bankovníctvo, infraštruktúra a podmienky pre zahraničné investície. Diskusia o globalizácii.