Ochrana osobných údajov - Andacký, Jozef
Z obsahu: Právo ľudí na ochranu osobných údajov bráni ústava i zákon. Úroveň ochrany závisí aj od právneho vedomia občanov. Ročná história splnomocnenca je bohatá na údajové kauzy. Aj prevádzka sledovacích kamier má zodpovedať zákonu. Prieskumy dokazujú nízke právne vedomie občanov.