Otváranie ekonomiky svetu - Obadi, Saleh Mothana
Základné ekonomické informácie o Juhoafrickej republike. Hlavné piliere ekonomiky. Obchodná bilancia JAR za obdobie rokov 1991-1998. Zahraničný obchod JAR. Vývoj HDP JAR za obdobie rokov 1992-1998. Obchodné vzťahy a obchodná bilancia SR a JAR.