Konfliktom sa nevyhne žiadna firma rôzne firemné kultúry preferujú rozličné prístupy k riešeniu - Jaššo, Matej
Vznik konfliktných situácií vo firme. Charakteristika vnútorných a vonkajších konfliktov. Príčiny a možné riešenia konfliktov v pracovnej oblasti. Vzťah konfliktov a firemnej kultúry. Druhy firemnej kultúry.