Zákonodarný proces v SR - II. časť - Kseňák, Štefan
Ďalšie informácie o zákonodarnom procese v SR: prerokúvanie návrhu zákona, prvé, druhé a tretie čítane zákona, podpisovanie zákona, právo relatívneho veta prezidenta republiky, osobitné legislatívne jednanie, rokovanie o štátnom rozpočte, vyhlásenie zákona. Vláda ako navrhovateľ zákona.