Návrh koncepcie kontroly vo verejnej správe - Paulová, Simona
Obsah pripravovanej reformy verejnej správy zahŕňajúci jej decentralizáciu a modernizáciu, pokračovanie: kontrola na úrovni vyššieho územného celku, orgány vonkajšej kontroly, kontrolná pôsobnosť, prezentácia štátu z hľadiska kontroly, finančná kontrola.