Projektový manažment je účinný nástroj na riadenie zmien - Začková, Katarína
Projektové riadenie pomáha v súčasnom chaotickom prostredí riadiť zmeny. Projektový manažment je jeden z najefektívnejších nástrojov riadenia. Projekt má presne stanovené ciele, termín a náklady. Projekt stanovuje postupnosť krokov, znižuje riziká. Potrebná je komunikácia s pracovníkmi. Manažment projektu - definícia, plánovanie, realizácia, skončenie.