Juhoslovanská zväzová republika - Štubňa, Ivan
Základné obchodné, demografické a politické informácie o Juhoslovanskej zväzovej republike. Hlavné hospodárske informácie o Srbsku a najmä vývoze, prognóza jeho vývoja a návrhy opatrení.