Štát chce podporiť e-biznis v malých a stredných podnikoch - Andacký, Jozef
Od septembra 2000 Ministerstvo hospodárstva (MH) SR štartuje Program podpory rozvoja elektronického obchodu. Program je zameraný na malé a stredné firmy podnikajúce v priemyselnej, stavebnej a remeselnej výrobe. Ide o finančný príspevok na úhradu účastníckych poplatkov na seminároch o problematike e-biznisu a nákladov spojených s certifikáciou elektronických podpisov.