Ekonomika Nipponu v pasti - Jaroš, Jiří
Osem rokov stagnácie dokazuje, že Japonsko sa musí odhodlať k radikálnemu a neortodoxnému opatreniu hospodárskych problémov: vyvolať inflačné očakávania. Názory odborníkov na oživenie japonskej ekonomiky.