Koncentrace hotelů v Evropě se zrychluje - Marčík, Dan
Koncentrácia jednotlivých ubytovacích zariadení do hotelových reťazcov je vo svetovom hotelovom priemysle trendom číslo jeden. Desať najvýznamnejších ubytovacích reťazcov.