Průvodce sociálními dávkami
Prehľad dávok sociálneho zabezpečenia a základné informácie o dávkach nemocenského poistenia, dôchodkového poistenia, štátnej sociálnej podpory, o zvláštnych sociálnych dávkach a dávkach sociálnej starostlivosti podľa právneho stavu platného k 1.10.1999 v ČR.