Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) - Puchovský, Ján
Cieľom vytvorenia Slovenskej agentúry pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) je zefektívniť systém nástrojov, ktoré má SR v oblasti zahraničného obchodu k dispozícii. Predmet a činnosť agentúry SARIO. Vízia budúcnosti SARIO.