Aké budeš Slovensko? - Zajac, Štefan
Východisková situácia SR a tendencie jej vývoja do roku 2015. Stav slovenskej ekonomiky z hľadiska sektorovej štruktúry. Sociálna sféra. Národné ciele pre vedu. Stav životného prostredia.