Korupcia a jej prejavy Národné i medzinárodné aspekty tohto závažného kriminálneho počínania - Baláž, Pavel
Korupcia z politického, sociálno-ekonomického, právneho a spoločenského aspektu. Kriminogénne faktory korupcie. Korupcia ako trestný čin. Aplikácia v slovenskom práve.