Príkazná zmluva medzi podnikateľmi - Černá, Anna
Pojmové znaky príkaznej zmluvy. Príkazná zmluva ako zmluva so zástupcom. Aké povinnosti má príkazník. Aké povinnosti má príkazca. Zodpovednosť za porušenie príkaznej zmluvy. Zánik príkaznej zmluvy. Vzor príkaznej zmluvy.