Dávky poskytované zamestnancom s deťmi vo veľkom závode - Kontšeková, Zuzana
Druhy dávok poskytovaných vo veľkých závodoch. Vyrovnávací príspevok v tehotnosti a materstve. Peňažná pomoc v materstve. Príspevok pri narodení dieťaťa. Rodičovský príspevok. Podmienky nároku, výška nároku, uplatňovanie nároku, trvanie nároku. Vzory tlačív. Žiadosti o dávky. Praktické prípady. Lehotník na výplatu peňažnej pomoci v materstve.