Podmienky pre prosperitu existujú - Sečkár, Pavol
Analýza Banskobystrického kraja a východiská jeho rozvoja. Geografické podmienky. Hlavné problémy kraja. Rozvojové zámery. Vytvorenie priemyselnej zóny. Regionálny rozvoj.