Garančný fond ako ochrana pred platobnou neschopnosťou zamestnávateľa - Kováčiková, Eva
Novela Zákonníka práce vymedzuje pojem platobnej neschopnosti zamestnávateľa. Zriadenie garančného fondu ako ochrany pred platobnou neschopnosťou zamestnávateľa. Príjmy garančného fondu tvoria príspevky od zamestnávateľov a účelové dotácie zo štátneho rozpočtu. Garančný fond spravuje Národný úrad práce. Aké sú povinnosti zamestnávateľov. Peňažné náhrady poskytované z garančného fondu.