Niektoré nástroje riadenia devízovo-finančných operácií - Jánoš, Daniel
Základné operácie na devízovom trhu. Spotové menové operácie. Termínová menová konverzia. Menové swapy. Devízové opcie. Príklady jednotlivých operácií.