Na africkom trhu majú slovenské firmy na čo nadväzovať - Hirman, Karel
Záujem afrických krajín o spoluprácu so Slovenskom. SAIC - Slovensko-alžírske informačné centrum so sídlom v Košiciach. Charakteristika a úlohy SAIC. Košická firma Inspect sa zase orientuje na Etiópiu. Obidve spoločnosti v tomto roku ako prví reprezentovali Slovensko na tamojších najvýznamnejších veľtrhoch. Záujem o slovenské výrobky, o vytvorenie spoločných podnikov s niektorými slovenskými firmami. Perspektíva spoločných podnikov.