Rozšírenie postihu korupcie - Baláž, Pavel
Úpravy v slovenskom trestnom práve umožňujúce stíhanie korupčneho správania. Nepriame formy korupcie. Súvisiace trestné činy. Sféry častého výskytu korupcie. Protikorupčné programy. Účinnosť a efektívnosť prostriedkov.