Výroba ocele v strednej Európe - Čikovský, Konštantín
Z obsahu: VSŽ úspešne zachytili vietor konjunktúry na svetovom trhu ocele. České huty neskoro reagujú na oživenie trhu a pýtajú štátnu pomoc. Poľské huty by mali čoskoro dostať západných majiteľov.