Pracujúcich Slovákov v ČR pribudlo
Zmluvy o vzájomnom zamestnávaní českých a slovenských občanov a právna úprava prechodného pobytu. Štatistické údaje o Slovákoch zamestnaných v ČR a Čechoch zamestnaných u nás - ich počet vo vybraných krajoch a okresoch ČR a SR. Okrem Slovákov je v Čechách zamestnaných najviac Ukrajincov. Najviac českých občanov je v Bratislave.