Objem monitorovanej reklamy sa za prvý polrok zvýšil o dvanásť percent - Kyselý, Ľubor
Výška monitorovaných výdavkov na reklamu v prvom polroku r. 2000. Zvýšenie o 12 perc. oproti rovnakému obdobiu roku 1999. Monitorovaný objem výdavkov na reklamu. Výdavky na vonkajšiu reklamu. Podiel segmentov na reklamných výdavkoch - televízia, tlač, vonkajšia reklama, rozhlas.