Bankové tajomstvo - Kubincová, Soňa
Všetky peňažné ústavy podliehajú povinnosti zachovávať bankové tajomstvo - nesmú nechať preniknúť informácie o svojich klientoch. Legislatívna úprava bankového tajomstva v SR. Prípady, kedy je banka povinná podať správu o všetkých záležitostiach, ktoré sú predmetom bankového tajomstva. Disponovanie s vkladom klienta bez jeho súhlasu.