Poskytovanie študentských pôžičiek podľa nového zákona - Brečka, Miroslav
Od 1. septembra nadobudol platnosť nový zákon č. 231/2000 Z.z. o Študentskom pôžičkovom fonde. Ktorým žiadateľom je možné priznať pôžičku a ktorý študent nemôže podať žiadosť o pôžičku. Výška pôžičky a jej vyplácanie. Podmienky poskytnutia pôžičky a poradie na priznanie pôžičky podľa príslušných ročníkov a podmienok. Schválenie a oznámenie o udelení pôžičky.