Peniaze a monetárne teórie - Sobek, Otto
Recenzia publikácie Gonda, Vladimír: Peniaze a monetárne teórie. Bratislava: IURA EDITION. Publikácia sa člení na 5 kapitol a zaoberá sa peniazmi v modernej spoločnosti, ponukou peňazí, dopytom po peniazoch, modelom peňažného trhu, úlohou a miestom peňazí v rôznych teoretických koncepciách.