Úplné znenie vyhlášky Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 87/1996 Z.z., ktorou sa vykonáva zákon ...
Úplné znenie vyhlášky Ministerstva financií SR č. 87/1996 Z.z., ktorou sa vykonáva zákon NR SR č. 18/1996 Z.z. o cenách, v znení vyhlášky č. 375/1999 Z.z. Vyhláška č. 375/1999 Z.z. nadobudla účinnosť 1. januára 2000.