Surfujte s Finančným radcom III. - Markovič, Peter, 1974-
Výklad pojmu vyhľadávací server. Uvedenie niekoľkých príkladov jeho praktického využitia v každodennom živote. Princíp fungovania vyhľadávacieho servera.