Německo roste - Dubská, Drahomíra
Základné makroekonomické charakteristiky nemeckej ekonomiky. Porovnanie týždenných referenčných sadzieb na nemeckom a americkom trhu. Zahraničný obchod Nemecka. Český export do Nemecka a EÚ. Podiely vybraných položiek českých vývozcov do Nemecka.