Český specializovaný obchod na konci století - Hájek, Tomáš
Špecializovanému obchodu sa stále darí napriek konkurencii obrích reťazcov. Jeho súčasná situácia a predstavenie najvýznamnejších obchodníkov so špecializovaným tovarom v ČR v oblasti tabakových výrobkov, drogérie a kozmetiky, nábytku, elektra, hobby sortimentu, textilu, odevov a obuvi, športových potrieb a prevádzkovateľov obchodných domov.