Danubia - prvé obchodné centrum v Bratislave
Náčrt obchodnej aj architektonickej stratégie stavby obchodných centier typu petržalskej Danubie a rozdiely oproti super a hypermarketom. Predajne v galérii Danubie. Charakteristika hypermarketu Carrefour, ponúkaný sortiment tovaru a služby. Doprava a návštevnosť.