Spojené štáty mexické - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Spojených štátov mexických: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história štátu a meny. Motívy bankoviek.