Súkromné bezpečnostné služby - Šporer, Peter
Z obsahu: Záujemcovia o získanie licencie SBS sú prísne preverovaní. Výpalníctvo pod pokrývkou bezpečnostných služieb upadá. Niektoré firmy nikde neevidujú, čo vlastne robia. Majiteľ detektívnej služby navrhuje kolegom vytvoriť sieť podobnú policajnej. Podporou bezpečnostných služieb štát šetrí vlastný rozpočet.