Pod krídlami Electroluxu - Fuknová, Mária
Produkty skupiny Electrolux Group rozdelené do troch divízií. Domáce spotrebiče, veľkokuchynské zariadenia a veľkopráčovne, technika pre les a záhradu. Pôsobenie firmy Electrolux na Slovensku. Nová značková politika skupiny Electrolux. História spoločnosti.