Keď rozhodujú kompetencie - Weidlich, Roman
Alternatívny prístup k riadeniu ľudských zdrojov ponúka systém založený na kompetenciách zamestnancov firmy. Rozlíšenie štyroch úrovní kompetencií, podľa toho, akej skupiny zamestnancov sa týkajú. Kľúčové kompetencie. Kompetencie oddelení. Kompetencie rolí. Kompetencie pozícií. Prístup k odmeňovaniu pracovníkov. Výhody a nevýhody systému kompetencií.