Vzťah CI a identity značky - Jaššo, Matej
Podobne ako je možné a potrebné budovať identitu firmy (CI), je zároveň množné a potrebné budovať identitu jednotlivých jej značiek alebo produktov. Pojem brand identity vyjadruje identitu značky (branding) a patrí do sféry marketingu. Prínos brand identity v praxi. Profilácie identity značiek The Coca-Cola Company.