CRM - od call centier po web
Komunikácia a meranie úspešnosti vzťahov so zákazníkmi. Telefónne centrá ako primárny zdroj kontaktov. Obchodné oddelenie pre budovanie individuálnych vzťahov so zákazníkmi. CRM - manažment elektronických vzťahov so zákazníkmi. Softvérové riešenia v oblasti CRM. Meranie úspešnosti vzťahov so zákazníkmi.