Česko-slovenské blýskaní na časy - Leška, Vladimír
Výrazné zmeny vo vzťahoch medzi Českom a Slovenskom po jednaniach o dokončení delenia majetku bývalej federácie. Nádejné perspektívy česko-slovenskej spolupráce.