Dynamický rozvoj česko-francouzské obchodní výměny - Neustadt, Alojz
Francúzsko sa radí medzi popredné obchodné krajiny, pretože je vo vývoze poľnohospodárskych výrobkov a služieb na druhom mieste a vo vývoze priemyselných výrobkov na štvrtom mieste na svete za USA, Nemeckom a Japonskom. História obchodných vzťahov s Československom. Zmluvná podpora vzájomného obchodu. Vývoj Česko-francúzskej obchodnej výmeny. Česko-francúzska obchodná výmena podľa tovarových skupín. Štruktúra a bilancia Česko-francúzskej obchodnej výmeny. Perspektívne odbory pre vývoz.