Aby ste vedeli, na čom ste - Batíková, Nataša
Spoločnosť Milward Brown je realizátorom štúdie, ktorá umožňuje zmerať silné aj slabé stránky dôležitých svetových i regionálnych značiek. Štúdia s názvom BRANDZtm - ponúka prierez značkou v kontexte s hlavným konkurentom na trhu.