Mezinárodní měnový fond v podmínkách globalizace - Jonáš, Jiří
Zmeny, ktorými prechádza IMF, cieľom je zabezpečiť, aby svetová ekonomika a medzinárodný finančný systém fungovali bez častého opakovania devastujúcich finančných kríz. Zmeny vo svetovej ekonomike. Poskytovanie finančnej pomoci IMF. Monitorovanie svetovej ekonomiky. Technická pomoc, kódy a štandardy.