Oceliarom v EÚ sa darí, hoci kurzy akcií tomu nenasvedčujú - Janoška, Juraj
Rok 2000 je pre európske oceliarske koncerny obchodne úspešný. Konjunktúra na trhu pokračuje, ceny sú na dlhodobých maximách. Starosti sú však s trhovou hodnotou akcií aj u profitujúcich podnikoch. Prepad európskych kurzov akcií vyvolali prognózy predpovedajúce blížiace sa ukončenie roku trvajúcej konjunktúry na trhu. Najväčšie európske oceliarske koncerny. Internetová spolupráca.