Faktory vzniku daňových únikov - Lénártová, Gizela
Vymedzenie pojmu a faktory vzniku daňových únikov. Formy daňových únikov a nástroje ich dosiahnutia. Formy daňových únikov u vybraných daní. Medzinárodné daňové úniky. Súčasná situácia vo svete a v Slovenskej republike.