German foreign direct investment in central an Eastern Europe: Pattern, motives and effect on German domestic investment and jobs - Tüselmann, Heinz-Josef
Priame zahraničné investície Nemecka v krajinách strednej a východnej Európy. Charakteristika štruktúry zahraničných investícií, motívy investovania v určitých krajinách a regiónoch. Dopad nemeckých PZI na domácu investičnú činnosť a trh práce v Nemecku. Podmienky pre investovanie v jednotlivých stredo- a východoeurópskych krajinách (Rusko, Česko, Maďarsko, Poľsko, Slovensko).