Globalizácia finančných trhov a internacionalizácia nákladov kapitálu - Polednáková, Anna, 1957-
Globálne finančné trhy a ich rast. Veľkosť kapitálových trhov v roku 1995 v EÚ, Japonsku a v USA. Rast finančných derivátov. Komparácia úrokových mier na euromenovom trhu. Internacionalizácia nákladov kapitálu. Využívanie trhovej likvidity a segmentácie trhu. Trhová segmentácia a náklady kapitálu.